“Mary Kay”: kompanija

Mary Kay Ash įkūrė “Mary Kay” kompaniją penktadienį, 1963 m. rugsėjo 13 d. Dalase, Teksaso valstijoje turėdama 5000 JAV dolerių ir 20-mečio sūnaus Richard Rogers pagalbą. Šiandien, “Mary Kay” kompanija yra viena iš didžiausių odos priežiūros ir kosmetikos tiesioginių pardavimų bendrovė visame pasaulyje, uždirbanti 3 bilijonus JAV dolerių. “Mary Kay” produktai yra parduodami daugiau kaip 35 pasaulio šalyse ir visame pasaulyje dirba daugiau kaip 2,4 milijonai “Mary Kay” Nepriklausomų grožio konsultančių. Vadovaujant prezidento ir vyriausiojo vadovo David Holl bei kitų kompanijos vadovų komandos, “Mary Kay” darbuotojai ir Nepriklausomos grožio konsultantės toliau tęsia Mary Kay Ash misiją turtitant moterų gyvenimus. Pasaulio būstinė yra įsikūrusi Dalase, Teksaso valstijoje, JAV.

Parsisiųsti
“Mary Kay”: moteris

Kai po 25 sėkmingų karjeros metų nuo 1963 m. Mary Kay Ash išėjo atostogų, ji nusprendė parayti knygą, kad padėtų moterims išgyventi vyrų dominuojančiame pasaulyje. Augdama ji pavargo žiūrėti į tai, kaip jauni vyrai, kuriuos ji apmokydavo, nuolat būdavo paaukštinami. Sėdėdama virtuvėje Mary Kay padarė du sąrašus: viename buvo surašyti dalykai, kuriuos dalykus kompanijos, kuriose ji dirbdavo, darydavo gerai, o kitame – dalykus, kuriuos jie galėjo daryti geriau. Kai ji peržiūrėjo šiuos sąrašus, suprato, kad netyčia sukūrė svajonių kompanijos marketinginį planą – tokią, kuri suteiktų moterims neribotas galimybes siekti asmeninės ir finansinės sėkmės. Turėdama 5000 JAV dolerių santaupų ir 20-mečio sūnaus Richard Rogers pagalbą, Mary Kay atidarė savo svajonių kompaniją penktadienį, 1963 m. rugsėjo 13 d. Nuo kuklios pradžios 500 kvadratinių pėdų parduotuvės patalpose Dalase, Teksaso valstijoje, JAV, “Mary Kay” išsiplėtė daugiau kaip 35 pasaulio valstybėse, ir visame pasaulyje dirba daugiau kaip 2,4 milijonai Nepriklausomų grožio konsultančių.

“Mary Kay”: produktai

Nepakartojami produktai. Štai kodėl moterys myli “Mary Kay”. “Mary Kay” produktų portfelis yra žinomas dėl inovatyvios odos priežiūros, viliojančių spalvų ir puoselėjančių kūno priežiūros priemonių, kurie visi suteikia grožio naudas. Bet kokio amžiaus moterys žino, kad jos gali pasitikėti “Mary Kay” produktais, kadangi mes nuolat ištęsime kiekvieną savo pažadą. “Mary Kay” Nepriklausomos grožio konsultantės visame pasaulyje padeda moterims atrasti individualų grožį su puikiais produktais ir ypatingu aptarnavimu.

“Mary Kay”: širdis

Mary Kay Ash buvo žinoma kaip inovatyvi verslininkė, turinti didelę širdį. Savo kompaniją ji sukūrė remiantis filosofija, kad su kitais reikia elgtis taip, kaip norėtum, kad su tavimi būtų elgiamasi bei pabrėžiant kaip svarbu yra padėti kitiems. Pasaulinės socialinės iniciayvos “Rožinė keičia gyvenimus” metu, “Mary Kay” keičia moterų ir vaikų gyvenimus visame pasaulyje.

“Mary Kay”: paveldas

Tik nedaugelis kompanijų gali kalbėti apie tokį turtingą palikimą kaip “Mary Kay” kompanijos. Mary Kay Ash verslo įžvalgumas, kartu su jos aistra padėti moterims pasiekti asmeninį augimą ir finansinę sėkmę, paskatino ją sukurti tokią kompaniją, kuri išaugo į vieną didžiausių pasaulinio lygio odos priežiūros priemonių ir kosmetikos tiesioginių pardavimų kompanijų. “Mary Kay” darbuotojai ir “Mary Kay” Nepriklausomos grožio konsultantės yra įsipareigoję turtinti moterų gyvenimus, vadovaujantis auksine taisykle, atspindinčią pagalbos kitiems dvasią, išlaikant prioritetų balansą ir kitiems padedant pasijusti svarbiais. Nuo 1963 m. Mary Kay Ash ir jos kompanija, laikydamasi šių principų, rodo pavyzdį kitiems. Žvilgtelėkite į kompanijos etapus, kad pamatytumėte, kaip “Mary Kay keliu” įtakojo visą pasaulį.