20-as Pasaulinis dermatologijos kongresas Singapūre

Kompanija „Mary Kay“ pristato savo tyrimų rezultatus 20-ame Pasauliniame dermatologijos kongrese Singapūre.

Singapūre , 2019 kovo 13

Į Pasaulinį dermatologijos kongresą atvyksta ekspertai iš viso pasaulio, čia yra analizuojami ir tikrinami skirtingų tyrimų, susijusių su odos, plaukų ir nagų problemomis, rezultatai. Šiemetinio renginio tema „Naujas požiūris į dermatologiją“.

Šiemetinio kongreso metu David Gan, „Mary Kay“ vyresnysis mokslinis specialistas, pristatys tyrimus, padedančius įvertinti ir geriau suprasti problemas, susijusias su odos paraudimais. „Mary Kay“ mokslininkai identifikavo augalinius ekstraktus, kurie padeda sumažinti baltymų ir enzimų, atsakingų už odos uždegimus, sintezę. Pavyko sukurti formulę, į kurios sudėtį įeina šie ekstraktai, kuri padeda kovoti su paraudimais – po keturių naudojimo savaičių buvo pastebėtas bendras veido odos paraudimo ir sudirgintos odos temperatūros sumažėjimas.

„Man, kaip biologui, užsiimančiam oda, yra didelė garbė pasidalinti šiais revoliucingais tyrimais su plačia mokslininkų bendruomene. Nėra nieko geresnio, nei kurti veiksmingus odos problemų sprendimus ir inovatyvius produktus, kurie užtikrina klientų trokštamus privalumus. Šių tyrimų, kurie dar tęsiasi, rezultatai padės dar labiau pagerinti „Mary Kay®“ produktus atsižvelgiant į mūsų klientų problemas ir patirtį“ – pasakė David Gan.