„Mary Kay“ dalyvauja globalinėje diskusijoje apie moterų įgalinimo principus ir lyčių lygybę.

Deborah Gibbins dalyvavo JTO forume Niujorke, kurio tema buvo moterų įgalinimo principai (Women’s Empowerment Principles Forum).

Niujorkas, 2019 kovo 14

Deborah Gibbins atstovavo „Mary Kay“ Forume apie moterų įgalinimo principus ir lyčių lygybę.
Šio renginio metu verslo pasaulio lyderiai diskutuoja apie temas, susijusias su moterų pozicija bendruomenėje ir rinkoje, ypač darbo rinkoje.

Forumo metu buvo svarstomos tokios temos, kaip pvz.:

• moterys vadovių postuose
  • moterų vadovaujamos kompanijos
  • atlyginimų lygybė

Susitikimo tikslas buvo pažiūrėti į ateitį ir susimąstyti, kaip galima padėti kompanijoms, investuotojams, valstybinėms organizacijoms ir kitiems subjektams naudotis naujomis pasitaikančiomis progomis ir kartu kurti naujas galimybes moterims.  Pagrindinė forumo mintis buvo padidinti moterų pozicijos rinkoje permainų tempą ir palaikyti verslus, kad jie sparčiai augtų naujomis sąlygomis.

Tokiame susitikime negalėjo nebūti mūsų kompanijos, kuri jau daug metų remia programas, susijusias su kova su moterų nelygybe.

Deborah Gibbins eina Finansų direktorės pareigas. Ji užsiima strateginiu planavimu ir „Mary Kay“ finansiniu augimu visame pasaulyje. Atsako už finansų planavimą, buhalteriją, kontroliuoja visus mokesčius ir atlieka vidinį bendroves auditą.