Kompanija „Mary Kay“ 100 geriausių darbdavių sąraše!

„Mary Kay“ užėmė 42 vietą 100 geriausių darbdavių iš viso pasaulio reitinge, kurį ruošia „Reputation Institute“.

2019 liepos 29

„Mary Kay“ – visais atžvilgiais neįtikėtina kompanija. Taip pat kaip darbdavys!

„Reputation Institute“ paruošė 100 geriausių pasaulio darbdavių ataskaitą. Anketoje dalyvavo daugiau kaip 230 000 žmonių iš 15 šalių. Buvo analizuojami tokie aspektai, kaip profesinis augimas, kompanijos ir jos darbuotojų gauti apdovanojimai, darbo aplinka, lyderystės modelis, produktai ir atsakomybė.
Šiame reitinge „Mary Kay“ užėmė... 42 vietą! 

Mūsų organizacija buvo įvertinta už teigiamos darbo aplinkos ir atmosferos kūrimą, tolerantiškumą ir rūpinimąsi darbuotojų sveikata ir gera savijauta. „Mūsų reputacijos tarp darbuotojų ir klientų pamatas yra vertybės, ant kurių Mary Kay Ash sukūrė savo kompaniją 1963 m.“ – pasakė Melinda Foster Sellers, „Mary Kay“ Inc. HR direktorė iš Dalaso. 

Šis išskyrimas – įrodymas, kad „Mary Kay“ gerbia ir rūpinasi savo darbuotojais, nenuilstamai tobulina organizacijos kultūrą ir darbo aplinką, todėl per pastaruosius metus noras dirbti kompanijoje „Mary Kay“ išaugo 6,2 %.

Tai dar vienas išskyrimas kompanijai ir jos darbuotojams, kuris įrodo, kad „Mary Kay“ ne tik siūlo aukščiausios kokybės produktus, bet ir yra pasitikėjimo verta kompanija.
 
Sužinokite daugiau apie kompaniją, spragtelėdama čia.
lupa