Pagrindiniai komponentai, kurie užtikrina išskirtinį mūsų odos priežiūros produktų veiksmingumą 

Kiekvienas odos priežiūrai sukurtas „Mary Kay®“ produktas gimsta suderinant inovatyvią technologiją su veiksmingais komponentais. Būtent todėl galite būti tikra, kas mūsų produktai užtikrins jums tokius rezultatus, kokių tikitės. Mes suprantame, kad visų komponentų žinojimas ir žinios apie jų poveikį reikalauja kantrybės ir pastangų, todėl paruošėme jums medžiagų, esančių mūsų mėgstamiausiuose produktuose, žodyną. 

Tam, kad galėtume gaminti produktus, kuriuos moterys taip stipriai myli, privalome labai kruopščiai kurti jų formules. Pasirinkti atitinkamas, veiksmingas medžiagas yra pagrindinė užduotis. Nuo preparatų nuo raukšlių iki priemonių, kurių tikslas yra efektyvi kova su akne – nesvarbu ką bekurtume, mūsų Mokslinis departamentas visuomet ieško inovacijų ir geriausių komponentų, kad kiekvienas mūsų produktas užtikrintų norimus rezultatus. Mes stebime ir naudojame naujausias technologijas, tyrimų metodologijas, tikriname rinkoje pasirodančius naujus komponentus. Visa tai tam, kad mūsų kremas taptų vienų iš jūsų mėgstamiausių!

Būtent dėl produktuose esančių komponentų, jie yra tokie veiksmingi. Norime, kad moterys jaustųsi ramiai, žinodamos, kad kosmetikos produktai, kuriuos jos naudoja, yra kuriami naudojant naujausias technologijas, o rezultatai, kuriuos jie užtikrina, bus tokie, kokius jos nori gauti.

Dr. Lucy Gildea, Mokslinio departamento direktorė, „Mary Kay“ Inc. 

AKTYVINTA ANGLIS

Aktyvinta anglis yra lyg magnetas, kuris labai kruopščiai pašalina nešvarumus, susikaupusius porose.

„Clear Proof®“ giliai valomoji aktyvintos anglies kaukė

BOTANINIAI EKSTRAKTAI

Augaliniai ekstraktai yra gaunami iš augalų, žiedų arba vaisių, kurių sudėtyje gausu vitaminų ir mineralų, turinčių puikų poveikį mūsų odai! Drakono vaisius yra kupinas maitinamųjų medžiagų, tarp kurių rasime riebalų rūgštis, skirtingus B grupės vitaminus ir antioksidantus. Alavijas – komponentas, kurio sudėtyje labai daug vitamino E, pasižyminčio tyrimais įrodytu antioksidaciniu poveikiu ir palaikančio natūralų odos drėgmės lygį.

„Botanical Effects®“ energizuojantis šveitiklis

„Botanical Effects®“ valomoji želė

„Botanical Effects®“ gaivinamasis tonikas


„Botanical Effects®“ drėkinamoji emulsija su SPF 30 filtru

„Botanical Effects®“ drėkinamoji želė 

GLIKOLIO RŪGŠTIS 

Nepaprastai veiksminga šveičiamoji medžiaga, gerai žinoma kaip alfa hidroksi rūgštis (AHA). Glikolio rūgšties galia tobulai skatina odos atsinaujinimo procesus.

„TimeWise Repair™“ veido šveitiklis

„TimeWise Body™ Smooth-Action™“ kremas-žėlė nuo celiulito

HIALURONO RŪGŠTIS

Hialurono rūgštis (HA) yra natūralus mūsų odos komponentas, tačiau laikui bėgant jo kiekis žymiai sumažėja. HA palaiko odoje atitinkamą drėgmės lygį, pas pagerina jos stangrumą.

„TimeWise Repair™ Volu-Fill™“ gilias raukšles pripildanti priemonė

PEPTIDAI 

Peptidai – labai svarbų vaidmenį atliekantys maži dariniai, kurie padeda išsaugoti gerą mūsų odos išvaizdą. 

„TimeWise Repair™“ rinkinys

AUGALŲ KAMIENINĖS LĄSTELĖS

Augalų kamieninės ląstelės yra gaunamos iš tam tikrų augalų dalių ir pasižymi nepaprastu gebėjimu kurti kitas kamienines ląsteles išsaugojant jų pirmutinę būklę. Naudojant sudėtingą technologiją, augalų kamieninės ląstelės gali būti naudojamos šiuolaikinėse kosmetikos receptūrose užtikrinant išskirtinį priešraukšlinį poveikį. 

„TimeWise Repair™“ rinkinys

RETINOLIS

Retinolis – tikras didvyris, kovojantis su bėgančiu laiku! Jis skatina odos ląstelių atsinaujinimą, kolageno ir elastino gamybą, sumažina smulkių raukšlių matomumą. 

„TimeWise Repair™ Volu-Firm™“ naktinis kremas su retinoliu 

„TimeWise Repair™ Volu-Fill™“ gilias raukšles pripildanti priemonė

SALICILO RŪGŠTIS 

Salicilo rūgštis padeda mažinti esamus netobulumus ir apsaugo nuo naujų susidarymo. Ji veikia lyg veiksminga šveičiamoji priemonė, kuri palengvina negyvų odos ląstelių šalinimą, valo poras ir apsaugo nuo neigiamo bakterijų poveikio. 

„Clear Proof®“ poras atblokuojantis serumas nuo spuogų

„Clear Proof®“ giliai valomoji želė 

FILTRAI NUO SAULĖS 

Odą pažeidžia du saulės spinduliuotės tipai – UVA ir UVB. Dėl jų poveikio oda greičiau sensta, jie padidina navikinių odos ligų atsiradimo riziką. Jei rimtai žiūrite į savo odos priežiūrą, jūsų kasdieninėje odos priežiūros rutinoje privalo būti produktas su filtrais nuo saulės. 

„TimeWise Repair™ Volu-Firm™“ dieninis stangrinamasis kremas su SPF 30 filtru

VITAMINAS C

Vitaminas C gali daryti su mūsų oda neįtikėtinus dalykus! Jis yra gerai žinomas dėl odą energizuojančių ir jos atspalvį lyginančių savybių. Be to, jis atlieka labai svarbų vaidmenį natūraliame kolageno ir elastino procese, kas pastebimai sumažina smulkių linijų ir raukšlių matomumą. 

„TimeWise®“ diskeliai su aktyviu vitaminu C

„TimeWise®“ maitinamasis serumas+C