24-as pasaulinis dermatologijos kongresas & 5-as seminaras kosmetinių formulių tema.

Dr. Michelle Hines, Globalinių tyrimų ir technologijų skyriaus direktorė dalyvavo dviejuose kosmetikos sričiai svarbiuose renginiuose.

Milanas & Diuseldorfas, 2019 birželio 21

Dr. Michelle Hines, Globalinių tyrimų ir technologijų skyriaus direktorei tai buvo labai darbingos dienos.

2019 m. birželio 10-15 d. vyko 24-as pasaulinis dermatologijos kongresas. Vienos iš kongreso dienų metu „Mary Kay“ ekspertė, dr. Hines vedė simpoziumą apie kenksmingą aplinkos veiksnių poveikį mūsų odos būklei.  Pagrindine simpoziumo tema buvo Europa ir tyrimai, kaip antioksidantai gali padėti sumažinti kenksmingą oro taršos poveikį.

Po kelių dienų, birželio 19 d., Diuseldorfe dr. Hines sakė kalbą 5-to seminaro kosmetinių formulių tema. Savo kalbos metu ji pristatė naujausių tyrimų, kaip antioksidantai yra naudojami kosmetikoje, rezultatus.

Mūsų aktyvus dalyvavimas ir balsas tokių renginių metu įrodo, kad kompanija „Mary Kay“ visą laiką tobulina savo kosmetikos produktus, siekdama patenkinti šiuolaikinius poreikius ir neutralizuoti pavojus.

Jei norite žinoti daugiau apie kenksmingą aplinkos poveikį ir tai, kaip nuo to apsisaugoti, spragtelėkite čia.